Koch og Rasmussen              
Til Forsiden
Collage med billeder fra firmaet
                 
Vision   Historie   Kørselsvejledning   Kontakt os  
                 

Koch og Rasmussen ønsker at være en bredtfavnende virksomhed, hvor kunderne og oplevelserne er i højsædet. Vi lægger især vægt på nærvær, kvalitet, nytænkning, oplevelser og tid til det enkelte menneske.

Firmaet har spidskompetencer inden for mange forskellige områder, og sammen med Møllebækkens Købmandsgård er Koch & Rasmussen et alsidigt firma hvor der er kort fra ide til handling.

Vores historie går helt tilbage til 1977, og det er vigtigt for os at bevare den sjæl der er blevet opbygget igennem årene. Derfor er det Koch og Rasmussens vision at være et alsidigt firma med både sjæl, nærvær og fremsyn.

Med venlig hilsen
Direktør Henrik Koch
Henrik Koch

 

Koch & Rasmussen ApS. blev startet i 1977 af daværende sælger Henrik Koch og salgschef Bent Rasmussen, begge fra Mercedesforhandleren Bonsted Pedersen. Firmaet startede med køb og salg af lastbiler, og den første bilpark bestod af 35 biler der hovedsageligt var lastbiler og kassevogne. I 1986 overtog 'Koch og Rasmussen' flyttefirmaet 'Fasan Flyt', og startede samtidig det der i første omgang blev kendt som 'Loppekælderen'. For en kort stund stod Loppekælderen også for rekvisitudlejning til film, teater og vindues dekoration, men butikken har siden udviklet sig til  'Koch og Rasmussen Antik'.

I de første 24 år lå firmaet i Ishøj industrikvarter, men flyttede i december 2001 til de lidt mere hyggelige lokaler på den gamle Korporalskro i Karlslunde. Efter at regnskabschef Bent Rasmussen gik bort er det i dag Henrik Koch der fører firmaet videre. De seneste tiltag til virksomheden er bl.a. Møllebækkens Købmandsgård, -iskagehus, -café  og -forlag.

 

Koch og Rasmussen ligger i Køge Bugt, 25 minutters kørsel syd for København.

Bil

Kommer du af Køge Bugt Motorvejen skal du køre fra ved afkørsel 30 - Solrød Nord. Herfra kører du af Cementvej og drejer til højre i krydset ved Mac Donalds. Et stykke nede af landevejen Tåstrupvej finder du os på gårdspladsen af Korporalskroen.

Tog/Bus
Tag S-tog linie E til Solrød Strand Station. Derfra tager du bus 126 i retning mod Høje Tåstrup station (kører ikke søndag). Stig af ved Korporalskroen der ligger på venstre hånd (lige efter Møllesvinget).

 

Koch & Rasmussen
Tåstrupvej 2
2690 Karlslunde
På gårdspladsen af Korporalskroen
Tlf. 46 15 33 09 eller 46 15 10 09.
mollebaekken@mail.dk

 

 

                 
Blå streg
                 
Koch & Rasmussen - Tåstrupvej 2 - 2690 Karlslunde - Ved Korporalskroen - Tlf. 46 15 33 09 - mollebaekken@mail.dk